Eerste week - Reisverslag uit Valletta, Malta van Ali - WaarBenJij.nu Eerste week - Reisverslag uit Valletta, Malta van Ali - WaarBenJij.nu

Eerste week

Blijf op de hoogte en volg Ali

25 September 2006 | Malta, Valletta

Hey poeple!

Ten eerste wil ik iedereen bedanken die een reactie heeft geplaatst op mijn site en ook wil ik iedereen bedanken die mij heeft gemaild, gebeld, gesmst en die bij me is geweest voordat ik wegging.

De heenreis vorige week woensdag verliep erg goed. Er zat een man uit Finland naast me en we praten in het engels tegen elkaar dus ik kon direct een beetje oefenen.
En papa, ik had geen last van mijn oren :)
Toen ik aankwam zou iemand van ef mij komen ophalen maar er was niemand! beetje klote maar ik heb na een uur een taxi genomen en alles is goed gekomen.

Al gauw ontmoette ik mijn kamergenootje en ze is erg aardig. Ze is 18jaar en komt uit Zwitserland. Ook mijn gastouders zijn heel aardig.
Donderdag en vrijdag was ik vrij dus heb donderdag de hele dag op het strand gelegen. 's avonds zijn we naar 7rooms gegaan (dat is een club waar veel studenten komen) daar heb ik een nederlands meisje ontmoet en meer meiden uit duitsland en zwitserland. Erg leuke meiden :)
Vrijdag deed ik precies hetzelfde... weer chillen op het strand en 's avonds had ik een boattrip. We gingen met een boot naar comino (een eiland naast Malta) op de boot aten we en later konden we ook nog zwemmen. Ik lag om half 1 in bed.

Zaterdag ben ik 's middags naar Paceville geweest en daar heb ik de haven bezocht en een rotsstrand. 'Savonds had ik weer afgesproken met Britt (ned. meisje)Tezzi(zwitserland) Anja(duitsland) Sara(zwitserland). Uitgaan is hier zeker leuk!!! onwijs veel clubs en echt teveel mensen. niet normaal zoveel mensen hier rondlopen. Het was onwijs gezellig en we hebben veel lol hier.
Gisteren ben ik naar Goldenbay geweest. Dat is een mooi en fijn strand aan de andere kant van het eiland. Ik ging hierheen met dezelfde meiden. De busreis was onwijs grappig, want je stuitert alle kanten op. Ik heb zelfs een blauwe plek op mijn heup hhahaha!!

Vandaag had ik dan mijn eerste schooldag, naja introductiedag. Het was wel okee. Ik heb nog 4 andere nederlanders ontmoet hier.

Vanmiddag heb ik afgesproken met britt dus we zullen wel weer gaan chillen. MAar niet op het strand want vandaag is het klote weer hier.
Okee nu nog wat over hoe ik hier leef: He tis heel anders dan NEderland en de eerste week is dus altijd een beetje wennen. Ik deel mijn kamer en badkamer met sara. Je kunt het zien op de foto's :)
Verder leven hier veel straatkatten en het verkeer is een ramp! wanneer het verkeer vast staat (wat veel gebeurd) gaat iedereen toeteren en middelvingers opsteken en dat soort dingen. Verder kan je geen water uit de kraan drinken, je wc papier mag je niet doorspoelen en overal ligt troep op de weg.

Nou bekijk de foto's.., dan heb je ff een voorstelling!

Dikke kus ali

• 25 September 2006 - 11:41

Possie:

Hey Ali, tja beetje laat.. sorry dat ik pas wat van me laat horen.. Beter dat et zo leuk is daaro ik wil ook nog wel op strand liggen maar hierin HOlland gaat dat nu niet meer hea :P

BLijf maar veel reporten want ik ga het bij houden.. leuke foto's btw

later en succes (K) Possie

• 25 September 2006 - 11:57

Mike:

Zoooo dat ziet er goed uit daaro! Fijn om te horen dat het je daar zo goed bevalt (trouwens, leuke gastouders) Niet teveel stappen, daarvoor ben je daar niet :p

kusje mij

• 25 September 2006 - 13:00

Bert Jan:

Hey Ali!
    Cool dat je het zo leuk hebt daar! Echt leuk om te horen hoe t je daar vergaat. Heb komende zaterdag zelf interview...dus afwachten :)! Leuke foto's ook! Wanneer begint je school precies?
    Heel veel plezier! Hou ons op de hoogte :).
    Succes!

Xx Bert Jan

• 25 September 2006 - 13:27

Hieke:

Aliii! gelukkig heb je het na je zin.. lekker weer daar., (#) geniet er van, en heelveel plezier op school, dikke Kus Hieke!

• 25 September 2006 - 13:48

Manon:

Hee ali, leuk idee zo'n site:) ziet er leuk uit daar!! en beter weer dan hier;) nou veel plezier nog!! (K)(K) manon

• 25 September 2006 - 13:59

Susanne:

Heej Ali!!!
    wat geweldig allemaal.. ben jaloers!! Hoop dat t weer de komende tijd mooi blijft daar.. kan je nog bruiner worden (grrrr) ;p naja in ieder geval geniet ervan!!
    heel veel liefs Susanne

• 25 September 2006 - 14:20

Coralie:

Chick!

Beters daar! I am very jealous! Zit ik hier in het koude Friesland...ook beetje buitenland maar dan anders :P

Hea veel plezier nog en I'm watching you!

Kusje!!

• 25 September 2006 - 14:25

Karen:

Hee meissie!! klinkt alsof je het mooi hebt daar!! toppie!! kuss

• 25 September 2006 - 15:34

Mathijs:

aliii! ik lees en zie dat het allemaal welletjes gaat! je hebt vast leuke tijd en tis daar veeel mooier! leuk dat je deze site hebt! en bedankt voor de mail.
    Ik kom langs als het kan! kuskusje

• 25 September 2006 - 16:41

Josiien.:

hey meis.!! o0wk sorry datk niet eerder iets op je site zette.!:$ mar mo0iii dat je het daaar gezelllig hebt.:D,.en lkkkR weer! heerlijk.:)jij vermaakt je wel un half jaar daar cker;) n0u veel plezier doejjdoejjj kus josien

• 25 September 2006 - 16:47

Henrieke:

Hey ali!! Ik hoor het al, allemaal hele coole dingen doe je! Heel veel plezier en ik kijk uit naar je volgende verhaal

Groetjes x Henrieke

• 25 September 2006 - 17:06

Syllie:

Ik vind die Gast vaderr maar een vies kereltje;) haha nee geintje! Veel plezier daar!:D Kuz

• 25 September 2006 - 18:58

Ricoo:

Aliii, ziet er leuk uit daarzo!! je hebt het goed naar je zin. heel veel plezier nog even blijven schrijven hea!! en vooral veel foto's maken!!

Groetjes Ricoo!

• 25 September 2006 - 19:34

Sabrina:

Hee ali, is het leuk daar?
    Ik heb je site gelezen tina en je mama zijn nu hier bij opa en oma,, :D hihi maar leuke site hoor:) Maar nog veel plezier daar in malta Hahaha en goed je best doen op school zegt je moeder hihih :)!! Kuszjess sabrientjee

• 25 September 2006 - 19:52

Anita Raangs:

hee ali, alles oke daar??
    nog heel veel plezier daar en hou je taai he!!
    veel liefs van ons uit winsum, doeidoei

• 26 September 2006 - 08:34

Erwin!:

Hey Ali de V ;)!

Alles is goed gegaan duss heb ik kunnen lezen! Het ziet er wel goed uit toch!

Tis wel leuk want ik herken veel in de foto's!

Je hebt al heel wat dingen ondernomen, dat is leuk.

Die foto met klote eronder! daar rechts was mijn school, stijl straatje is dat!

We spreken elkaar snel weer! Kusssssss Erwin

• 26 September 2006 - 08:48

Klaas:

Ik ben blij dat het naar de zin gaat. Het is natuurlijk wel even wennen. De foto's zijn erg leuk en dat heuveltje (kuitenbijter) is goed voor jouw conditie.
    Ik hoop voor jou dat je nog een periode van mooi weer krijgt.

Nou, de groeten aan je huisgenote en veel plezier

• 26 September 2006 - 12:06

Tobi From IF:

Halo
    Super Bilder;-)
    Leider kann ich noch nicht in Englisch schreiben aber das wird noch kommen.
    Liebe Grüsse

Tobi

• 27 September 2006 - 08:36

Anke:

Hey Ali, dat je nu zomaar op Malta zit.. Ik lees het allemaal nu pas, kan erg weinig op internet namelijk. Maar ik wens je heel veel plezier, en zal e site blijven bekijken..
    Kus Anke

• 27 September 2006 - 09:26

Renate:

hey ali zo te lezen heb je het daar wel naar je zin. ik wil je nog heel veel plezier wensen en ik blijf je volgen op je site. xxx renate

• 27 September 2006 - 17:18

Gea:

hoi ali
    je was daar om te studeren????hihihi
    nou ik vind het nog al wat hoor!super
    leuk om je zo te volgen
    dikke kus gea

• 27 September 2006 - 17:50

Mama:

lieve schat van mij...ik zit elke dag even naar ons liedje te luisteren.
    (Racoon Love you moor )
    ik hou van je dikke kus groetjes.

• 27 September 2006 - 18:27

Rooz:

heej ali!!
    Super tof dat je het er zo te lezen naar je zin hebt! Leuke mensen om je heen, discotheken, lekker weer, strand.. wat wil je nou nog meer.. Die boattrip leek me ook gaaf! Khoop dat je nog een super tijd tegemoet gaat! Dikke kus roos

• 28 September 2006 - 13:35

Priscilla:

Hoi Ali, Is het leuk daar?
    Daar is het zeker nog mooi weer, Nog veel plezier daar.. Doei van Priscilla

• 29 September 2006 - 09:02

Marjolein:

heej meisie! super dat je het zo leuk hebt! nog heel veel plezier en wel een beetju studeren he;) doegg kuss en liefs marjolein

• 02 Oktober 2006 - 07:39

Tina:

hey lieverd,het is hier herfst geworden...het regent hier pijpenstelen!
    of te wel it rains here cats and dogs!Zet je vandaag weer nieuwe verhalen op je site?tot snel..liefs ons