Welkom vrienden en mensen!
Blijf op de hoogte en volg Ali
15 September 2006 | Malta, Valletta
Zoals vele van jullie alwel weten vertrek ik a.s woensdag (20 september) naar Malta. De bedoeling is dat ik hier mijn Engels onwijs ga verbeteren ;)
Ik ga daar naar een Internationale school toe. Daar zit ik met allemaal studenten van over de hele wereld die zich ook via dezelfde organisatie hebben opgegeven als ik.
Ik verblijf in een gastgezin. Wat ik tot nu toe weet is dat ik bij een Charles en Maria in huis kom. Ze hebben een dochter van rond de 30jaar en die is al het huis uit. Ik verblijf daar samen met nog een andere student van een andere nationaliteit. Ik weet nog niks over kamergenootje, maar dat zie ik daar allemaal wel!
De komende tijd zet ik af en toe verhalen en nieuwe foto's op de site zodat jullie een beetje een idee hebben wat ik allemaal doe en beleef.
Buhbaaai :)
Buhbaaai :)
15 September 2006 - 11:31
Marten:
Leuk Ali ik zal je volgend via je site!! Heel veel plezier en succes daar! Kus Marten -
15 September 2006 - 11:39
Suus:
Lieve Ali, heel veel plezier en succes!!!!
Dikke kus -
15 September 2006 - 11:42
Wietse:
Hee Ali
veel plezier en succes in Malta
XX Wietse -
15 September 2006 - 12:00
Mama:
lieve ali,
deze laatste dagen met jou om me heen vallen mij erg moeilijk.ik ga je vreselijk missen.
Toch wens ik jou een hele leuke tijd toe en veel liefde naar jou toe van je moeder. -
15 September 2006 - 12:25
Shelley:
Aliiii!!
Hoow Je gaat al byna weg:| Nu kunnen we niet meer naar loco mja dat doen we egt nog wel un keertje toch
Nou meid heeel veeel plezier! En ik spreek je nog!
Dikke kus xxx Shelley -
15 September 2006 - 12:57
Leonie:
hey nichtje,
Ik wens je heel veel plezier in malta en natuurlijk heel veel succes met je studie daar. maak er een leuke tijd van!
dikke kus
Leej -
15 September 2006 - 14:17
Marleen:
heeij
ok gaaf ja dat je naar Malta gaat..
stuur effe een koelkast magneetjhu op voor mn moeder ze spaart koelkast magneetjes van de hele wereld dus iets met malta der op is egt wel cool
nou veel plezier daar k zal je missen
groetjes mArleen ( uit beilen )
15 September 2006 - 14:40
Dena:
heej ali! Leuke deze site joh! Heel veel plezier op Malta!!We houden zeker contact via de mail en ik zal deze site regelmatig bijhouden;)
Kus Dena -
15 September 2006 - 17:38
Gea:
hoi ali
veel leerplezier daar meid
een hele ervaring
op deze manier kunnen we in ieder geval contact houden
liefs en kusjes gea -
15 September 2006 - 23:17
Jeroen:
ali veel suc6 daar!!!
kus jeroen -
16 September 2006 - 08:46
Tina & Dennis:
Hey,wij wensen jou heel veel plezier op malta en wij zullen jou heel erg gaan missen...het wordt heel erg stil in huis zonder jou..denk goed om jezelf! liefs kuzz dennis en tina -
16 September 2006 - 15:20
Lionel:
heey sgatje ik hoop dat ja het naar je zin gaat hebben en in een leuk gezin komt daar dikke kuz ik -
16 September 2006 - 15:45
Syllie:
Hey! Veel plezier op Malta, Hoop dat je daar een Leuke Tijd hebt! ( Gaat vast lukken;) ) Kus -
16 September 2006 - 16:37
Marjon:
Ali!
Heel veel geluk, en plezier daar, en succes met je studie! Hopen dat je beetje leuk gastgezinnetej hebt enz!
We spreken elkaar zo wel weer!
XX Marjon -
17 September 2006 - 17:17
Anje:
Lieve Ali,
Heel veel plezier op Malta!!!!
Liefs Anje -
18 September 2006 - 13:28
Klaas:
Ali,
Eindelijk, je kan nu gaan doen wat jij de gehele HAVO perido graag wou, " Engels op jou gewenste niveau" Naast de studie moet vooral gaan genieten.Geniet vanaf de eerste dag, want voor je het weet is het half jaar om. Dus stel niet uit tot morgen wat je vandaag kan doen.Ik wens jou een leuke tijd en een goede op Malta. -
18 September 2006 - 16:34
Terpie:
hey ali :)leuke site..!
veel succes op malta ik hoop dat je je een beetje vermaakt !!
we spreken elkaar kusszzz(K) -
19 September 2006 - 06:55
Bettien En Harrie:
We wensen je veel plezier in Malta, We hebben je site bij de favorieten geplaatst.Het gaat je goed meid en tot over een half jaar. -
19 September 2006 - 07:04
Henri:
Hé Ali, fijne tijd daar gewenst, naar welke stad/plaats ga je eigenlijk? Valetta, sunny, 31 graden, klinkt best goed... Groetjes! -
19 September 2006 - 09:19
Linda:
Hee Ali! Ik hoop dat je een goede reis hebt, zonder al te veel vertraging...Tot gauw! -
19 September 2006 - 14:24
Martijn:
Hey Ali,
Héél veel plezier in Malta! En ik wens je veel succes en plezier!
Groeten,
Martijn
19 September 2006 - 15:18
Ronie:
Heey, Heel veel plezier op Malta! komt vast goed:)
En natuurlijk Succes,
Grxx Ronald -
19 September 2006 - 16:00
Gertjan:
ALI!! morgen ga je al weg! Ik hoop dat je het naar je zin krijgt en een leuk gastgezin hebt daar. ik wens je natuurlijk erg veel succes en plezier. Dikke kus Gertjan -
19 September 2006 - 18:47
Vivijan!:
Lieve Ali!!
Ontzettend veel plezier en geniet er van! Je gaat een top tijd tegemoet!!
Liefs en een kus! -
20 September 2006 - 11:42
Tina:
Hey lieverd,wij zijn net thuis over twee uurtjes ben jij er ook..veel plezier lieverd dikke kuzz je zussie -
20 September 2006 - 13:10
Jonghaur:
Hey ali'tje van me:D, je zal vast nog in het vliegtuig zitten(spannend:D). Sorry dat ik nu pas een reactie plaats. Maar ik wens je veel plezier en natuurlijk veel succes op school daar, want je engels moet wel vloeiend zijn als je terug komt hoor:D haha. En feeesten zal je vast ook wel doen dus hou me op de hoogte! En vergeet niet ali BLIJF ALTIJD LACHEN;). Kiss JH -
20 September 2006 - 17:13
Marjolein:
heej liefi!!
ik heb je net ook al een smsje gestuurd maar weet niet of die wel aan is gekomen! maar ik wou je even heel plezier wensen en natuurlijk succes!!!! liefs en kuszs marjolein -
20 September 2006 - 20:30
Grietina:
Hey Chicky,
Je eerste dag in malta.
Ik ben heel erg benieuwd hoe het daar is. Ik wou dat ik met je mee had gekund. Konden we samen malta onveilig maken, hihihi, grapje. Ik hoop dat je een geweldige tijd hebt. Maar ik weet zeker dat dat absoluut geen probleem voor jou zal zijn. Het wordt een vet toffe ervaring en je komt als engels geleerde weer thuis. Wat wil je nog meer. Nou lieverd ik zal je ontzettend missen.
Dikke kussss van griet -
29 September 2006 - 12:11
Tante Dina:
lieve ali
hoe gaat het met jouw op malta nou het is altijd wennen hoor maar jij als sterke hollandse meid red het wel ik heb je ook bij mijn favorieten geplaatst dan ga ik zo af en toe even kijken hoe het met je gaat.nou lieverd ik wens je heel veel succes en de groetjes van ons allemaal dikke kus doei.